Welkom op De Boemerang
16445
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16445,bridge-core-2.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Welkom op De Boemerang

Welkom op De Boemerang

U bent op zoek naar een basisschool voor uw kind.

 

Open dag
Elk jaar staat er een open dag gepland waarop alle ouders en kinderen van 09.00 tot 12.00 uur en van 19.00 tot 20.30 uur welkom zijn in de school.

 

Aanmelden
Nieuwe leerlingen zijn van harte welkom bij ons op school.
Wanneer u geïnteresseerd bent, kunt u een aanmeldingsformulier aanvragen of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek met een rondleiding. Deze afspraak heeft u met de directeur of intern begeleider.
Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. De nieuwe leerkracht van uw kind neemt contact met u op voor een intakegesprek. Tevens worden dan de oefenmomenten gepland.

 

Intakemomenten
Wat zijn de wederzijdse verwachtingen, we nemen een kijkje bij de kleutergroepen, u kunt uw vragen stellen, u krijgt de vragenlijst intake mee en natuurlijk ontvangt uw kind het welkomstboekje van onze school.

 

Oefenmomenten 4-jarigen
Voordat uw kind 4 jaar wordt mag uw kind 8 dagdelen komen oefenen. In overleg met u worden deze oefenmomenten met de groepsleerkracht afgesproken.

 

Oefenmomenten zij-instroom
Ook wanneer uw kind in een hogere groep start bij ons op school kunt u in overleg met de groepsleerkracht momenten afspreken waarop uw kind de groep leert kennen.