MR
239
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-239,bridge-core-2.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

MR

Medezeggenschapsraad (MR)
Basisschool De Boemerang

In de medezeggenschapsraad zitten ouders en leerkrachten. Samen denken we mee over het beleid van de school. De MR heeft vaak een adviserende, maar ook wel eens een instemmende rol in beleidszaken. We zijn een klankbord voor de directie.

 

Op onze agenda staan vooral beleidszaken, zoals de hoogte en besteding van de vrijwillige ouderbijdrage, de vaststelling van de schoolgids en schoolplan, de schooltijden, enz. Ook andere onderwerpen kunnen besproken worden, onder andere de verkeersveiligheid rond de school en de keuze om de kinderen wel of niet te laten douchen na de gymles.

 

Een speerpunt van de MR op De Boemerang is de communicatie tussen ouders en school. Hiervoor is het belangrijk om van de andere ouders input te krijgen. Soms zullen we vragen stellen aan ouders in de Boemeratel. Ouders kunnen ons ook mailen of (nog beter) aanwezig zijn bij een vergadering. De school is altijd blij met mensen die op een positief kritische manier willen meedenken!
Wilt u ook een keertje aanwezig zijn? Laat dit dan vooraf via de mail aan ons weten, dan kunnen wij rekening houden met uw komst.

 

Wilt u graag iets delen met de MR of heeft u een vraag voor ons? Wij zijn te bereiken middels mr.bs.de.boemerang@xpectprimair.nl. Ook hebben wij een eigen brievenbus bij de kantoren op de begane grond, waarin u post kunt deponeren.

 

Voor het schooljaar 2020 – 2021 hebben zitting in de MR:
Namens de ouders
Ruud de Bot
Gert Jan Nelemans
Chrissy van den Hurk

 

Namens het personeel
Sabine van der Zande
Ellen Oliemans
Pauline van Asten

 

Daarnaast neem De Boemerang deel in de GMR (gemeenschappelijke medezeggenschapsraad), waarin alle scholen van Xpect Primair vertegenwoordigd zijn. Namens De Boemerang hebben zitting in de GMR:
Renée Tops (personeel)
Carlijn Vugs (ouders)

 

De MR komt dit jaar 9 keer bijeen. Wilt u een vergadering bijwonen? Dan kan dat altijd. U kunt zich hiervoor aanmelden via bovenstaand e-mailadres.
De vergaderdata van de MR voor schooljaar 2019-2020 zijn:

 

29 september 2020 – notulen
27 oktober 2020 – geannuleerd
01 december 2020 – notulen
26 januari 2021 – notulen
02 maart 2021 – op school
30 maart 2021 – notulen
20 april 2021 – geannuleerd
01 juni 2021 – op school
06 juli 2021 – reserve

Sfeerfoto gemaakt in of rondom basisschool De Boemerang in Tilburg.
techniek
Sfeerfoto gemaakt in of rondom basisschool De Boemerang in Tilburg.