Basisschool De Boemerang | MR
239
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-239,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

MR

Medezeggenschapraad (MR) BS De Boemerang

In de medezeggenschapsraad zitten ouders en leerkrachten. Samen denken we mee over het beleid van de school. De MR heeft vaak een adviserende, maar ook wel eens een instemmende rol in beleidszaken. We zijn een klankbord voor de directie.

Op onze agenda staan vooral beleidszaken, zoals de hoogte en besteding van de vrijwillige ouderbijdrage, de vaststelling van de schoolgids en schoolplan, de schooltijden, enz. Ook andere onderwerpen kunnen besproken worden, onder andere de verkeersveiligheid rond de school en de keuze om de kinderen wel of niet te laten douchen na de gymles.

Een speerpunt van de MR op de Boemerang is de communicatie tussen ouders en school. Hiervoor is het belangrijk om van de andere ouders input te krijgen. Soms zullen we vragen stellen aan ouders in de Boemeratel. Ouders kunnen ons ook mailen of (nog beter) aanwezig zijn bij een vergadering. De school is altijd blij met mensen die op een positief kritische manier willen meedenken!

Wilt u graag iets delen met de MR, of heeft u een vraag voor ons? Wij zijn te bereiken middels mr.bs.de.boemerang@xpectprimair.nl. Ook hebben wij een eigen brievenbus bij de IB-kantoren op de begane grond, waarin u post aan kunt deponeren.

 

De MR komt dit jaar 10 keer bij elkaar. Wilt u een vergadering bijwonen? Dan kan dat altijd. U kunt zich hiervoor aanmelden bij bovenstaand e-mailadres.
De vergaderdata van de MR voor schooljaar 2017-2018 zijn:

29 augustus 2017 – notulen
26 september 2017 – notulen
31 oktober 2017 – notulen
28 november 2017 – notulen
9 januari 2018 – notulen
6 februari 2018 – notulen
6 maart 2018 – notulen
3 april 2018 – notulen
14 mei 2018 (let op, aangepaste datum!)
12 juni 2018

Sfeerfoto gemaakt in of rondom basisschool De Boemerang in Tilburg.
Sfeerfoto gemaakt in of rondom basisschool De Boemerang in Tilburg.
Sfeerfoto gemaakt in of rondom basisschool De Boemerang in Tilburg.