Basisschool De Boemerang | MR
239
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-239,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

MR

Medezeggenschapsraad (MR) BS De Boemerang

In de medezeggenschapsraad zitten ouders en leerkrachten. Samen denken we mee over het beleid van de school. De MR heeft vaak een adviserende, maar ook wel eens een instemmende rol in beleidszaken. We zijn een klankbord voor de directie.

Op onze agenda staan vooral beleidszaken, zoals de hoogte en besteding van de vrijwillige ouderbijdrage, de vaststelling van de schoolgids en schoolplan, de schooltijden, enz. Ook andere onderwerpen kunnen besproken worden, onder andere de verkeersveiligheid rond de school en de keuze om de kinderen wel of niet te laten douchen na de gymles.

Een speerpunt van de MR op De Boemerang is de communicatie tussen ouders en school. Hiervoor is het belangrijk om van de andere ouders input te krijgen. Soms zullen we vragen stellen aan ouders in de Boemeratel. Ouders kunnen ons ook mailen of (nog beter) aanwezig zijn bij een vergadering. De school is altijd blij met mensen die op een positief kritische manier willen meedenken!

Wilt u graag iets delen met de MR of heeft u een vraag voor ons? Wij zijn te bereiken middels mr.bs.de.boemerang@xpectprimair.nl. Ook hebben wij een eigen brievenbus bij de kantoren op de begane grond, waarin u post kunt deponeren.

Voor het schooljaar 2018 – 2019 hebben zitting in de MR:
Namens de ouders
Ellen Speekenbrink
Frank Vissers
Chrissy van den Hurk

Namens het personeel
Anne Talboom
Sabine van der Zanden
Pauline van Asten

De MR komt dit jaar 10 keer bijeen. Wilt u een vergadering bijwonen? Dan kan dat altijd. U kunt zich hiervoor aanmelden via bovenstaand e-mailadres.
De vergaderdata van de MR voor schooljaar 2018-2019 zijn:

11 september 2018 – notulen
3 oktober 2018 – notulen
7 november 2018 – notulen
29 januari 2019 – notulen
26 februari 2019 – notulen
2 april 2019 – notulen
7 mei 2019 – notulen
28 mei 2019
25 juni 2019

Sfeerfoto gemaakt in of rondom basisschool De Boemerang in Tilburg.
Sfeerfoto gemaakt in of rondom basisschool De Boemerang in Tilburg.
Sfeerfoto gemaakt in of rondom basisschool De Boemerang in Tilburg.