MR
239
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-239,bridge-core-2.1.5,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

MR

Medezeggenschapsraad (MR) BS De Boemerang

In de medezeggenschapsraad zitten ouders en leerkrachten. Samen denken we mee over het beleid van de school. De MR heeft vaak een adviserende, maar ook wel eens een instemmende rol in beleidszaken. We zijn een klankbord voor de directie.

 

Op onze agenda staan vooral beleidszaken, zoals de hoogte en besteding van de vrijwillige ouderbijdrage, de vaststelling van de schoolgids en schoolplan, de schooltijden, enz. Ook andere onderwerpen kunnen besproken worden, onder andere de verkeersveiligheid rond de school en de keuze om de kinderen wel of niet te laten douchen na de gymles.

 

Een speerpunt van de MR op De Boemerang is de communicatie tussen ouders en school. Hiervoor is het belangrijk om van de andere ouders input te krijgen. Soms zullen we vragen stellen aan ouders in de Boemeratel. Ouders kunnen ons ook mailen of (nog beter) aanwezig zijn bij een vergadering. De school is altijd blij met mensen die op een positief kritische manier willen meedenken!

 

Wilt u graag iets delen met de MR of heeft u een vraag voor ons? Wij zijn te bereiken middels mr.bs.de.boemerang@xpectprimair.nl. Ook hebben wij een eigen brievenbus bij de kantoren op de begane grond, waarin u post kunt deponeren.

 

Voor het schooljaar 2019 – 2020 hebben zitting in de MR:
Namens de ouders
Ruud de Bot
Gert Jan Nelemans
Chrissy van den Hurk

 

Namens het personeel
Anne Talboom
Renée Top
Pauline van Asten

 

De MR komt dit jaar 9 keer bijeen. Wilt u een vergadering bijwonen? Dan kan dat altijd. U kunt zich hiervoor aanmelden via bovenstaand e-mailadres.
De vergaderdata van de MR voor schooljaar 2019-2020 zijn:

 

24 september 2019 – notulen
29 oktober 2019 – notulen
26 november 2019 – notulen
07 januari 2020 – GEANNULEERD
04 februari 2020 – notulen
24 maart 2020 – notulen
12 mei 2020 – notulen
09 juni 2020
23 juni 2020 (reserve)

Sfeerfoto gemaakt in of rondom basisschool De Boemerang in Tilburg.
techniek
Sfeerfoto gemaakt in of rondom basisschool De Boemerang in Tilburg.