MR
239
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-239,bridge-core-2.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

MR

Medezeggenschapsraad (MR)
Basisschool De Boemerang

In de medezeggenschapsraad zitten ouders en leerkrachten. Samen denken we mee over het beleid van de school. De MR heeft vaak een adviserende, maar ook wel eens een instemmende rol in beleidszaken. We zijn een klankbord voor de directie.

 

Op onze agenda staan vooral beleidszaken, zoals de hoogte en besteding van de vrijwillige ouderbijdrage, de vaststelling van de schoolgids en schoolplan, de schooltijden, enz. Ook andere onderwerpen kunnen besproken worden, onder andere de verkeersveiligheid rond de school en de keuze om de kinderen wel of niet te laten douchen na de gymles.

 

Een speerpunt van de MR op De Boemerang is de communicatie tussen ouders en school. Hiervoor is het belangrijk om van de andere ouders input te krijgen. Soms zullen we vragen stellen aan ouders in onze nieuwsbrief Boemeratel. Ouders kunnen ons ook mailen of (nog beter) aanwezig zijn bij een vergadering. De school is altijd blij met mensen die op een positief kritische manier willen meedenken!
Wilt u ook een keertje aanwezig zijn? Laat dit dan vooraf via de mail aan ons weten, dan kunnen wij rekening houden met uw komst.

 

Wilt u graag iets delen met de MR of heeft u een vraag voor ons? Wij zijn te bereiken middels mr.bs.de.boemerang@xpectprimair.nl. Ook hebben wij een eigen brievenbus bij de kantoren op de begane grond, waarin u post kunt deponeren.

 

Voor het schooljaar 2023-2024 hebben zitting in de MR:
Namens de ouders
Simone Staats
Rachid Zeriouh

 

Namens het personeel
Ellen Oliemans
Pleun Flameling

 

Daarnaast neemt De Boemerang deel in de GMR (gemeenschappelijke medezeggenschapsraad), waarin alle scholen van Xpect Primair vertegenwoordigd zijn. Namens De Boemerang hebben zitting in de GMR:
Pauline van Asten (personeel)
Carlijn Vugs (ouders)

 

De MR vergaderingen zijn openbaar voor alle ouders van onze basisschool. Wilt u een vergadering bijwonen? Dan kan dat altijd. U kunt zich hiervoor aanmelden via bovenstaand e-mailadres.

Dit schooljaar vinden de MR-vergaderingen plaats op
dinsdag 19 september 2023
dinsdag 24 oktober 2023
dinsdag 28 november 2023
dinsdag 23 januari 2024
dinsdag 27 februari 2024
dinsdag 16 april 2024
dinsdag 28 mei 2024
dinsdag 25 juni 2024

Sfeerfoto gemaakt in of rondom basisschool De Boemerang in Tilburg.
techniek
Sfeerfoto gemaakt in of rondom basisschool De Boemerang in Tilburg.