Wij maken ons plein groen, laten we het samen doen!
17483
post-template-default,single,single-post,postid-17483,single-format-standard,bridge-core-2.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Wij maken ons plein groen, laten we het samen doen!

Wij maken ons plein groen, laten we het samen doen!

Na een jaar vol voorbereidingen waarbij wij samen met ouders, kinderen en teamleden gekeken hebben naar de wensen van ons nieuwe speelplein was het zover.  De eerste tegels en klinkers zijn verwijderd. Met een mooi ontwerp, gemaakt door Brouwers Groenaannemers, als leidraad, gaan deze stenen de komende weken plaats maken voor bomen, beplanting, gras, water en hutten. Elementen die samen zorgen voor een uitdagend, leerzaam en schaduwrijk plein, waarbij ons onderwijs van binnen de school naar buiten wordt gebracht. Hierbij kunt u denken aan sport en spel, muziek- en natuuronderwijs. Zo zullen er buitenlesplaatsen komen, een klimboom en muziekinstrumenten.

https://www.bd.nl/tilburg-e-o/tegels-eruit-groen-erin-op-schoolplein-van-basisschool-de-boemerang-in-tilburg~af2d777c/