Rondleiding
17441
post-template-default,single,single-post,postid-17441,single-format-standard,bridge-core-2.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Rondleiding

Rondleiding

Bent u op zoek naar de juiste basisschool voor uw zoon of dochter? Gelukkig mogen wij onze deur weer (op afspraak) open zetten. Zaterdag 6 juni geven wij een rondleiding aan verschillende gezinnen om te laten zien waar wij voor staan. Er is die dag nog een beperkt aantal rondleidingen mogelijk. Wilt u een kijkje komen nemen? Stuurt u dan een mailtje naar bs.de.boemerang@xpectprimair.nl. Wij maken dan snel een afspraak met u. Indien 6 juni niet in uw agenda past, zullen wij op zoek gaan naar andere mogelijkheden.