Try Out Cultuur
17320
post-template-default,single,single-post,postid-17320,single-format-standard,bridge-core-2.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Try Out Cultuur

Try Out Cultuur

Try Out Cultuur weer van start in Tilburg.

Inschrijven vanaf woensdag 12 februari a.s.

Kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Tilburg ontvangen 6 februari weer het Try Out Cultuur boekje via school. In dit boekje staan creatieve workshops waaraan basisschoolleerlingen kunnen deelnemen. Tegen een laagdrempelig tarief (soms zelfs gratis) kunnen de kinderen kennismaken met één of meerdere leuke workshops. De inschrijving start op woensdag 12 februari a.s. Vorig jaar schreven er maar liefst 4.000 kinderen in op diverse kennismakingsworkshops.

Leerlingen hoeven niet direct lid te worden, maar ze maken op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis met cultuur. Basisschoolleerlingen uit groep 1 t/m 8 schrijven zich vanaf woensdag 12 februari 16.00 uur in op activiteiten via www.tryouttilburg.nl. Tot die tijd is op deze website al van alles te bekijken.

Voldoende keus voor creatievelingen: Kinderen kunnen door dit initiatief kennismaken met meer dan 70 verschillende creatieve activiteiten, zoals beeldende kunst, muziekinstrumenten, fotografie, keramiek, koken, knutselen, schilderen, schrijven, rappen, tekenen, toneelspelen, theater en zingen. Kortom keus genoeg!

Gemeentelijk sport- & cultuurbeleid: Kinderen verbinden aan sport en cultuur is een van de speerpunten van het gemeentelijk sport- & cultuurbeleid. Try Out Sports & Try Out Cultuur zijn instrumenten die de gemeente Tilburg hiervoor inzet. Het geeft ieder kind de kans om zich te oriënteren op diverse takken van sport en cultuur en stimuleert kinderen om structureel aan de activiteiten deel te nemen.

Meer informatie: Voor meer informatie neem een kijkje op de website www.tryouttilburg.nl of stuur een e-mail naar tryoutcultuur@tilburg.nl