Nationale voorleesdagen
17310
post-template-default,single,single-post,postid-17310,single-format-standard,bridge-core-2.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Nationale voorleesdagen

Nationale voorleesdagen

Op 22 januari starten de nationale voorleesdagen. Dan staat de school in het thema van lezen. Om goed te starten gaan we schoolbreed met elkaar lezen en koppelen we verschillende groepen aan elkaar om van en met elkaar te leren.
Ook in de groepen 1/2 gaan we aan de slag met lezen. Ouders en grootouders zijn welkom om in de week van 23 tot 29 januari voor te komen lezen.
Om alvast zin in de voorleesdagen te krijgen, hebben we een bibliotheek geopend (zie foto), waar de kleuters boeken kunnen lenen en lezen tijdens de werkles.