Kinderradendag
17302
post-template-default,single,single-post,postid-17302,single-format-standard,bridge-core-2.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Kinderradendag

Kinderradendag

De kinderraad van basisschool De Boemerang is naar een kinderradendag geweest. Daar waren ook andere kinderraden. Voordat de kinderraad naar de dag mocht moesten ze een muurkrant en project maken. Dus de kinderraad ging aan de slag. Ze maakten eerst foto’s en gingen toen een muurkrant maken over duurzaamheid en daarna een filmpje. En toen was de grote dag, de dag waarop ze naar de kinderradendag gingen.

Dus ze gingen op weg naar basisschool De Vijf Hoeven. Ze kwamen daar aan en werden door een leerling begeleid naar hun plek/tafel. We werden eerst verwelkomd met een bijeenkomst van alle kinderraden. Alle kinderraden kregen een kaartje en we gingen een soort spel doen. Daarna gingen de kinderraden presenteren. Ze kwamen in een grote gymzaal aan en gingen naar hun tafel. Iedereen ging presenteren en de anderen keken. Wij hadden de afspraak dat eerst de jongens 5 minuten gingen kijken en daarna de meisjes.

Toen was het pauze en kregen we bezoek van een professionele voetballer die een eigen club heeft die heet 2fast. En toen gingen we weer verder met presenteren. Er waren ook 2 radiomakers. Toen werd iedereen uit de gymzaal gehaald en kwam de prijsuitreiking. Als 3de was geëindigd basisschool Klinkers, als 2de basisschool De Petteflet en als 1de basisschool Wandelbos. Toen was het het einde van de kinderradendag.