Uitnodiging voor Op de koffie bij….
17250
post-template-default,single,single-post,postid-17250,single-format-standard,bridge-core-2.1.5,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-21.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Uitnodiging voor Op de koffie bij….

Uitnodiging voor Op de koffie bij….

 

Het is weer zover. Onder het genot van een kopje koffie of thee praten we samen over de mooie ontwikkelingen binnen onze school. Op dinsdag 26 november om half negen gaat juffrouw Ellen graag met u in gesprek over Cultuur. Juffrouw Ellen is werkzaam als cultuurcoach en richt zich in het bijzonder op het integreren van cultuur binnen het onderwijsaanbod en het opzetten van naschoolse activiteiten. Graag gaat ze met u in gesprek over de volgende vragen:  “Waar ligt volgens u de behoefte van kinderen op het gebied van kunst en cultuur na schooltijd?”, “Hoe vaak en waar zou dit moeten gebeuren?” en “Heeft u als ouder zelf ambitie om hier iets in te betekenen of kent u personen in uw omgeving die hier een bijdrage aan kunnen leveren? (bv  kunstenaar/ persoon op creatief gebied/muzikaal–dans  etc…)”.

Al met al mooie kansen voor onze kinderen. Wij hopen u dinsdag 26 november te ontmoeten in de teamkamer!

Geen reactie's

Geef een reactie