Geslaagde Peuter-Proef-Ochtend
17243
post-template-default,single,single-post,postid-17243,single-format-standard,bridge-core-2.1.5,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Geslaagde Peuter-Proef-Ochtend

Geslaagde Peuter-Proef-Ochtend

Donderdag 31 oktober heeft de eerste Peuter-Proef-Ochtend plaatsgevonden. Een gezellige kennismaking met onze school. Zo hebben ouders en kinderen een bezoek gebracht aan de kleuterklassen en heeft juffrouw Jolien een rondleiding verzorgd voor de school. Wij zijn blij met drie nieuwe inschrijvingen. Welkom allemaal!
Bent of kent u iemand die op zoek is naar een fijne nieuwe school? Wij helpen u graag bij het maken van een goede keuze. Maak voor een vrijblijvende kennismaking een afspraak via 0134582330 of via bs.de.boemerang@xpectprimair.nl.

Geen reactie's

Geef een reactie