Schoolbezoek
17239
post-template-default,single,single-post,postid-17239,single-format-standard,bridge-core-2.1.5,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Schoolbezoek

Schoolbezoek

Ieder jaar brengt onze voorzitter van het College van Bestuur Carin Zandbergen een bezoek aan onze school. Dit jaar heeft zij specifiek gekeken in de groepen 5 en 6. Deze dag heeft zij een indruk opgedaan over het onderwijs in deze groepen, gesproken met de kinderen en uiteraard ook met de leerkrachten. Een dag vol mooie momenten waarin zichtbaar werd dat onze kinderen enorm betrokken zijn bij hun eigen ontwikkeling, uitdaging krijgen en de leerkracht het verschil maakt! Wij hebben enorm genoten van deze dag en kijken uit naar het volgende bezoek.

Geen reactie's

Geef een reactie