Studiedag: Wat werkt in de klas?
17202
post-template-default,single,single-post,postid-17202,single-format-standard,bridge-core-2.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Studiedag: Wat werkt in de klas?

Studiedag: Wat werkt in de klas?

 

Dinsdag 22 oktober zijn wij als team aan de slag gegaan met het verfijnen van onze complexe leerkrachtvaardigheden. Op welke wijze kunnen wij onze instructie verder verfijnen zodat deze nog beter aansluit bij de behoefte van uw kind? Wat is daarin effectief en wat werkt in de klas volgens wetenschappelijk onderzoek? In de komende periode gaan wij samen aan de slag met deze nieuwe inzichten. Tijdens de studiedag van 6 december gaan wij hier samen met Bazalt, onze onderwijspartner in dit traject, verder op in.