Peuter-proef-ochtend
17181
post-template-default,single,single-post,postid-17181,single-format-standard,bridge-core-2.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Peuter-proef-ochtend

Peuter-proef-ochtend

Mag uw zoon/dochter in het schooljaar 2020-2021 voor het eerst naar school? Dan helpen wij u graag bij het maken van deze belangrijke keuze.
Graag nodigen wij u uit op één van onze peuter-proef-ochtenden op onze school. Gedurende deze ochtend bent u welkom in de klas. Samen met uw kind mag u deelnemen aan de activiteiten en daarnaast zal er een moment zijn waarop ik u graag meer vertel over onze school. De eerstvolgende peuter-proef-ochtend vindt plaats op donderdag 31 oktober en start om 9.00 uur.
Het is voor ons prettig om vooraf te weten hoeveel ouders en kinderen wij mogen ontvangen. Daarom wil ik u vragen via bs.de.boemerang@xpectprimair.nl aan te melden.  

Mocht u deze ochtend verhinderd zijn of toch liever een individuele afspraak maken, dan kunt u dit doen door telefonisch contact op te nemen met onze school via 0134582330.  

Wij hopen u de komende periode te ontmoeten op basisschool De Boemerang. 

Met vriendelijke groet,  

Jolien Kock Directeur