Basisschool De Boemerang | R-Newt Kids
17046
post-template-default,single,single-post,postid-17046,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

R-Newt Kids

R-Newt Kids

R-Play 

De afgelopen maanden hebben we samengewerkt met R-Newt Kids, het sociaal werk voor kinderen en hun ouders in Tilburg. R-Newt Kids medewerkers komen iedere donderdag met hun bus op de speelplaats om de pauze een extra impuls te geven. Zij brengen ander spelmateriaal mee dan de kinderen gewend zijn. Grote fietsen, skelters, skeelers en badmintonrackets. Daarnaast speelt Harold van Rijswijk iedere week met een andere groep voetbal of hockey. Om de beurt kunnen groepen profiteren van het extra spelmateriaal. De samenwerking is een groot succes. Van beide kanten doen we ons best om de samenwerking volgend schooljaar weer aan te gaan. 

Geen reactie's

Geef een reactie