Citytrainers junior
16990
post-template-default,single,single-post,postid-16990,single-format-standard,bridge-core-2.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-24.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Citytrainers junior

Citytrainers junior


De Citytrainers junior komen elke pauze in groepjes van twee of drie bij de boven- of onderbouw, om de pauze leuker te maken voor de kinderen. De Citytrainers junior doen verschillende sporten en spellen. De Citytrainers junior doen spellen voor groep 1/2 tot en met groep 8. De Citytrainers junior kunnen ook kaarten geven zoals: een groene kaart, een gele kaart en een rode kaart. De groepen 6 tot en met 8, die een groene kaart krijgen mogen een vakje aankruisen op de poster. Ze moeten 15 kruisjes halen om een beloning te krijgen. De klas mag deze beloning samen bedenken met de juf.
De groepen 1/2 tot en met groep 5 hebben een lijst met namen van de kinderen, waar je een streepje moet zetten als ze een groene kaart hebben verdiend. Als je 3 kaarten hebt komt een Citytrainer junior je ophalen en mag je in de pauze een echte Citytrainer junior van de dag zijn. Als een echte Citytrainer junior mag je spellen geven. Als je een gele kaart krijgt, dan heb je een waarschuwing verdiend; daar moet je niet trots op zijn. Als je twee gele kaarten hebt gekregen, heb je een rode kaart en dan mag je niet meer mee doen, omdat je dan niet sportief bent geweest en niet aardig bent geweest voor de Citytrainer junior. Je mag alleen een Citytrainer junior zijn als je de cursus hebt gevolgd en hebt behaald! Hopelijk krijgen we aan het eind van dit schooljaar ons diploma voor Citytrainer junior. Ik hoop dat u nu weet wie wij zijn.
Geschreven door: Citytrainer junior Sem en Citytrainer junior Lars