Basisschool De Boemerang | Feest!
16957
post-template-default,single,single-post,postid-16957,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Feest!

Feest!

Xpect Primair bestaat dit jaar 60 jaar. Op 21 maart a.s. vieren we dit met een feestdag op alle scholen van de Stichting. Deze feestdag staat in het teken van kunst, cultuur, samenwerken en vieren. Aan het eind van de dag zullen er 3 mooie kunstwerken naar een grote tentoonstelling gaan in de Lockhal. Deze dag mogen alle kinderen in de kleuren van Xpect Primair naar school komen. Zoals u hierboven kunt zien, zijn dat de kleuren rood en oranje. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen en hebben er zin in.  

Geen reactie's

Geef een reactie