Basisschool De Boemerang | MR
239
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-239,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

MR

Medezeggenschapraad (MR) BS De Boemerang

In de medezeggenschapsraad zitten ouders en leerkrachten. Samen denken we mee over het beleid van de school. De MR heeft vaak een adviserende, maar ook wel eens een beslissende rol in beleidszaken. We zijn een klankbord voor de directie.

Op onze agenda staan vooral beleidszaken, zoals de hoogte en besteding van de vrijwillige ouderbijdrage, de vaststelling van de schoolgids en schoolplan, de schooltijden, enz. Ook andere onderwerpen kunnen besproken worden, onder andere de verkeersveiligheid rond de school en de keuze om de kinderen wel of niet te laten douchen na de gymles.

Een speerpunt van de MR op de Boemerang is de communicatie tussen ouders en school. Hiervoor is het belangrijk om van de andere ouders input te krijgen. Soms zullen we vragen stellen aan ouders in de Boemeratel. Ouders kunnen ons ook mailen of (nog beter) aanwezig zijn bij een vergadering. De school is altijd blij met mensen die op een positief kritische manier willen meedenken!

Belangrijke documenten m.b.t. de medezeggenschapsraad:

MR reglement

MR huishoudelijk reglement

Procedure verkiezingen

Notulen 2017

Sfeerfoto gemaakt in of rondom basisschool De Boemerang in Tilburg.
Sfeerfoto gemaakt in of rondom basisschool De Boemerang in Tilburg.
Sfeerfoto gemaakt in of rondom basisschool De Boemerang in Tilburg.